Blog

Labotek Müşterisi malzeme taşıma ve karıştırma sistemine yatırım yapıyor - Interplas Insights

Güney Batı merkezli enjeksiyon kalıplama şirketi RW Simon Ltd, fiber optik sonlandırma, biyofarmasötikler, tıp ve inşaat dahil olmak üzere çeşitli endüstrilere yönelik termoplastik kalıplar ve montajlar tasarlama, geliştirme ve üretme konusunda uzmandır.

İşletmenin önemli bir amacı da malzeme israfı yapmamalarını sağlayarak çevre üzerindeki olumsuz etkiyi en aza indirebilmelerini sağlamaktır.Ayrıca tüm malzeme maliyetlerinin artmasıyla birlikte malzemelerimizi maksimuma çıkararak pazarda rekabetçi kalabilmelerini sağlar. SS Makina

Labotek Müşterisi malzeme taşıma ve karıştırma sistemine yatırım yapıyor - Interplas Insights

Kendi ürünlerimizden bazılarını kalıplarken, kalıplama prosesindeki yolluk ve dökümü otomatik bir püskürtme işlemi yoluyla yeniden dahil ediyoruz, bazı parçalarda ise kapalı döngü sistemi aracılığıyla %48'e kadar yeniden taşlamayı prosese yeniden dahil edebiliyoruz. RW Simon Tooling Mühendisi Declan Tattersall, hiçbir malzemenin israf edilmemesini sağlayacak şekilde tasarladığımızı tavsiye etti.

Kapalı döngü sisteminin bir parçası olarak RW Simon, yeniden öğütülmüş malzemeyi doğrudan namlunun boğazına yeniden vermek için Ferlin Gravimetrik Karıştırıcılarını kullanıyor.Ayrıca dozaj ünitelerini yeniden öğütülmüş, işlenmemiş ve masterbatch malzemelerini beslemek için Labotek "Microscan" merkezi besleme sistemine de sahipler.Bunların tümü, 3 adet Engel Victory 300 kalıplama makinesini de içeren 1,3 milyon £'luk bir yatırımın parçasıdır.

Bu son yatırım, tamamı Labotek tek hazneli yükleyicilerle tedarik edilen Ferlin Blender sayısını 14'e çıkardı.Kanıtlanmış saha güvenilirliği ve doğruluğu ile Ferlin Gravimetrik Karıştırıcılar yıllarca hizmet vermiştir.Tasarımları sayesinde temizlenmesi ve programlanması kolaydır, bu da Labotek'in malzeme değişiklikleri yaptığında makinenin çalışmama süresinin azalmasına neden olur.

Labotek'e ayrıca, Ferlin gravimetrik dozaj ünitesinden harici olarak canlı güncellemelerle malzeme akışını izlemelerine olanak tanıyan Ferlin Bridge yazılımını kullanma seçeneği de sunuldu.

Declan, tüm bunların Labotek Büyük Britanya'nın uzun yıllardır banliyö satış sonrası desteğiyle desteklendiğini belirtti.

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

İngiliz Plastikleri ve Kauçukları

Avrupalı ​​Plastik Ürün Üreticisi

Rapid News Group'un bir parçası

Labotek Müşterisi malzeme taşıma ve karıştırma sistemine yatırım yapıyor - Interplas Insights

Pet Vidalı Ekstruder © Rapid Plastics Media Ltd. Bir Rapid Haber Grubu Şirketidir.Her hakkı saklıdır